INDIVIDUEEL

  1. SESSIES KUNNEN OOK VIA SKYPE OF ZOOM...

Sessie 1 -op- 1

Je wilt een aantal keren werken aan je presentatie vaardigheden, en je doet dit het liefst individueel. Op jouw kantoor, of op een door jou gekozen locatie, of bij de coach, ontvang je een sessie, helemaal afgestemd op jouw wensen.

Een sessie behelst het schrijven aan je verhaal. Of het werken aan je performance skills. Of het werken aan bepaalde blokkades zoals zenuwen of podium-angst. We werken met coachings-oefeningen zoals stem, lichaamstaal, acteertechniek en delivery. Ook kan je je richten op Story Design, dan leer je de structuur van verhalen kennen.

Duur

Ik adviseer een uur minimaal per keer. Maar het kan ook korter, zo kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een half uur te bellen of te skypen, puur en alleen om je verhaal te laten horen.

4 fase - cursus

Deze individuele sessies doorloop je om allround spreker te worden. Dit gaat over:

- Beheersing en controle

- Vrijheid en plezier

- Charisma

- Performance skills

De 4 fasen kunnen letterlijk in 4 sessies doorlopen worden, maar je kan er ook langer over doen als sommige onderdelen er nog niet goed inzitten. Je leert om jezelf volledig naar een hoger niveau te tillen middels acteer-oefeningen, spreek-oefeningen, en praktijk-tips.

We werken met monologen en speeches, maar ook met jouw eigen presentatie en/of verhaal.

Het is mogelijk om een deel via Skype te doen, in het geval we ook gaan schrijven.

Story Design sessies

Je bent een ervaren spreker maar je wilt echt meer leren over de structuur, zo niet 'architectuur' van verhalen en je wilt je hierin echt verdiepen. Middels een aantal elementen, leer je de opbouw, de spanningsboog en de vertelstructuur van verhalen kennen.

Gebruik makend van Storytelling Theory en Story Telling skills, pas je de stappen toe die leiden naar een boeiend verhaal.

Dit is voor sprekers die al zeer ervaren zijn, maar niet alles weten van de finesses van het verhalen vertellen.

De onderdelen zijn:

- Plotstructuren

-Vertelstappen

- Spanningsboog aanbrengen met stem, toon, hoogte, beeldtaal

TRAINING OP MAAT VOOR LEIDINGGEVENDEN, TEAMLEIDERS OF TEAMS: IN COMPANY OF DAARBUITEN
Je wilt een eigen presentatie maken of hebt deze al half af. Je bent op zoek naar een duidelijke beeldtaal of wilt een bepaalde regie om een mooie markering te maken op het podium. In plaats van maar wat ijsberen, wil je heel precies uitwerken wat je gaat doen. Je zoekt een regisseur die je helpt om zowel een goed verhaal te maken, als je te leren hoe je overkomt. De speech delivery is voor jou net zo belangrijk als de inhoud die je te vertellen hebt.

regisseur met ervaring * jarenlange corporate training* inzicht in persoonlijke expressie en psychologie * beeldtaal en andere creatieve uitingen mogelijk*

REACTIE DEELNEMER
"Maureen heeft mij geleerd om heel rustig te blijven en spanning aan te brengen waar nodig. Ik heb ook veel meer kunnen toepassen bij pitches en strategische presentaties. Ik ben heel blij dat ik de training heb gedaan."

P. Verbiest, Belgie

regisseur met ervaring * jarenlange corporate training* inzicht in persoonlijke expressie en psychologie * beeldtaal en andere creatieve uitingen mogelijk*


VERMAKEN

Je wilt niet alleen maar plichtmatig je verhaal afdraaien, maar ook plezier en soepelheid uitstralen. Je raakt je publiek met een stuk persoonlijke humor en flair. Via 1-op-1 coaching of in een groep leer je hoe je dit kan doen. We baseren ons op acteer-technieken uit theater en comedy en leren waarom het publiek dan pas aan je lippen hangt...

Lees verder....

VERTELLEN

Je hebt een eigen unieke persoonlijkheid, maar je wilt die integreren in je zakelijke leven. Niet alleen met een aantal flauwe cliche grappen, maar werkelijk, met een goed verhaal dat opgebouwd is volgens de effectieve wetten van Aristoteles. Al in de vroege eeuwen wisten mensen hoe de retoriek op de toehoorders kon inwerken, als je maar de juiste opbouw hanteerde. Leer er alles over en pas het zelf toe!

Lees verder....

VERANDEREN

Je bent leidinggevende en je verschijnt maar een aantal keren aan je werknemers misschien. Of je hebt een bepaalde visie, die je echt heel graag wilt overbrengen aan alle werknemers. We werken zowel aan je persoonlijke uitstraling, als aan de inhoudelijke kant van je verhaal. Dit kan 1-op-1 maar ook in grotere groepen of zelfs als duo.

Lees verder....

"Maureen has helped us to become bigger than ourselves on stage. It was a great experience and a good result that we got from working with her."

L. Auvray, former manager Sol Beer, Heineken International (currently: Business Director Chili)