AANBOD

  1. SESSIES KUNNEN OOK VIA SKYPE OF ZOOM!

TRAINING OP MAAT VOOR LEIDINGGEVENDEN, TEAMLEIDERS OF TEAMS: IN COMPANY OF DAARBUITEN
Je wilt een eigen presentatie maken of hebt deze al half af. Je bent op zoek naar een duidelijke beeldtaal of wilt een bepaalde regie om een mooie markering te maken op het podium. In plaats van maar wat ijsberen, wil je heel precies uitwerken wat je gaat doen. Je zoekt een regisseur die je helpt om zowel een goed verhaal te maken, als je te leren hoe je overkomt. De speech delivery is voor jou net zo belangrijk als de inhoud die je te vertellen hebt.

regisseur met ervaring * jarenlange corporate training* inzicht in persoonlijke expressie en psychologie * beeldtaal en andere creatieve uitingen mogelijk*

REACTIE DEELNEMER
"Maureen heeft mij geleerd om heel rustig te blijven en spanning aan te brengen waar nodig. Ik heb ook veel meer kunnen toepassen bij pitches en strategische presentaties. Ik ben heel blij dat ik de training heb gedaan."

P. Verbiest, Belgie

regisseur met ervaring * jarenlange corporate training* inzicht in persoonlijke expressie en psychologie * beeldtaal en andere creatieve uitingen mogelijk*


VERMAKEN

Je wilt niet alleen maar plichtmatig je verhaal afdraaien, maar ook plezier en soepelheid uitstralen. Je raakt je publiek met een stuk persoonlijke humor en flair. Via 1-op-1 coaching of in een groep leer je hoe je dit kan doen. We baseren ons op acteer-technieken uit theater en comedy en leren waarom het publiek dan pas aan je lippen hangt...

Lees verder....

VERTELLEN

Je hebt een eigen unieke persoonlijkheid, maar je wilt die integreren in je zakelijke leven. Niet alleen met een aantal flauwe cliche grappen, maar werkelijk, met een goed verhaal dat opgebouwd is volgens de effectieve wetten van Aristoteles. Al in de vroege eeuwen wisten mensen hoe de retoriek op de toehoorders kon inwerken, als je maar de juiste opbouw hanteerde. Leer er alles over en pas het zelf toe!

Lees verder....

VERANDEREN

Je bent leidinggevende en je verschijnt maar een aantal keren aan je werknemers misschien. Of je hebt een bepaalde visie, die je echt heel graag wilt overbrengen aan alle werknemers. We werken zowel aan je persoonlijke uitstraling, als aan de inhoudelijke kant van je verhaal. Dit kan 1-op-1 maar ook in grotere groepen of zelfs als duo.

Lees verder....

"Maureen has helped us to become bigger than ourselves on stage. It was a great experience and a good result that we got from working with her."

L. Auvray, former manager Sol Beer, Heineken International (currently: Business Director Chili)